Biblické proroctví o odpadnutí všech církví

20.02.2012 18:52

Existuje proroctví Bible o odpadnutí všech organizovaných církví před Druhým Příchodem Krista?

 

Ano. Izaiáš 4,1 ukazuje stav všech organizovaných církví dnes: "I chopí se sedm žen muže jednoho v ten den, a řeknou: Chléb svůj jísti budeme, a rouchem svým se odívati, toliko ať po tobě se jmenujeme; odejmi pohanění naše."

 

Toto proroctví nám říká, že v době konce

"sedm" - (7 znamená symbolicky "všechny", "naprosto", "úplně", např. 7 dní stvoření, 7 posledních ran, 7 let hladu, atd.) neboli VŠECHNY"žen" - (nebo církví - církve jsou často v Bibli symbolizovány jako ženy, např. Zjevení 12,1 vs. Zjevení 17,3, atd.)

"se chopí jednoho muže" - (budou tvrdit, že mají vztah s Ježíšem - což Všechny církve dnes vyznávají)

a řeknou:

"My budeme jíst náš vlastní chléb" - (Ony odmítají ten pravý Chléb života - Ježíše a Jeho učení, viz Jan 6,51, a chtějí raději "jíst" své vlastní falešné nauky a tradice - viz Izaiáš 8,20)

"a rouchem svým se odívati" - (ony také odmítají čisté, bílé roucho Kristovy Spravedlnosti a dávají přednost svému vlastnímu systému skutků a sebespravedlnosti - viz Izaiáš 61,10; Zjevení 3,4.5.18),

"ale přitom říkají: ať po Tobě se jmenujeme" - (bez ohledu na jejich vlastní vzpouru, chtějí být uznávány, proč?)

"a odejmi pohanění naše." - Nechtějí, aby byla viděna jejich hanba a ostuda, protože učí falešné nauky a nejsou součástí Kristovy církve. Ve skutečnosti jsou však hanebnými dcerami nevěstky Babylona!

 

Protože dnes všechny církve krmí své členy směsí pravdy a klamu, což odstraňuje Boha z jejich středu, přikázal nám, že kdykoliv je smíšena pravda s klamem, musíme "z ní vyjít mí lidé". (2 Korintským 8,14-18).